Spring til indhold
Flishugger leje

Flishugger leje

Flishugger leje kan være en god løsning, hvis man har brug for at bearbejde større mængder træ. En flishugger er en maskine, der kan nedbryde grenaffald og mindre træstammer til mindre stykker, som kan bruges som brændsel eller kompost. Vi har hos SR Byg udlejning til både private og erhverv. Vi arbejder i hele Nordjylland, så du kan nemt leje hos os, hvis du bor i Hjørring, Hirtshals, Brønderslev eller et andet sted.

Hvis man kun har brug for en flishugger i en kort periode eller ikke har råd til at købe sin egen, kan man leje en flishugger i stedet. Kommer man ikke til at bruge flishuggeren ret meget, kan det måske ikke betale sig at købe den. Det kommer helt an på, hvad man skal bruge den til. Samtidig kommer det også meget an på, om man lejer som erhverv eller privat.

Vigtigt ved flishugger leje

Der findes forskellige typer af flishuggere, og det er vigtigt at vælge den rigtige type til ens behov.
Når man lejer en flishugger, er det vigtigt at overveje, hvor længe man har brug for maskinen. Det er også godt at tænke over, hvor meget træ man skal bearbejde. Det er også vigtigt at overveje, om man har brug for ekstra udstyr. Det kan blandt andet være beskyttelsesudstyr eller en trailer til at transportere flisene.

Ved flishugger leje, er det vigtigt at følge sikkerhedsinstruktionerne og bruge beskyttelsesudstyr. Flishuggeren kan nemlig være farlig at arbejde med. Det er også vigtigt at sikre sig, at man har tilstrækkelig plads til maskinen, når man skal bruge den.

Samlet set kan flishugger leje være en god løsning, hvis man har brug for maskinen, men ikke har brug for at købe sin egen maskine. Det er vigtigt at vælge den rigtige type flishugger til ens behov. Dette kan man hos SR Byg få meget mere af vide om.

Ønsker du en hurtig snak om vores flishugger leje? Eller har spørgsmål til de andre ydelser, så kontakt SR Byg allerede i dag på tlf: 27 24 50 90 eller på vores mail: mail@srbyg.dk. SR Byg står klar til at guide dig med dit projekt og leje af udstyr. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os

Udfyld blot formularen herunder og vi vil kontakte dig hurtigst muligt