Spring til indhold
Leje minigraver Nordjylland

Leje minigraver Nordjylland

Vil du gerne leje minigraver Nordjylland? Med en minigraver får du en maskine, der kan bruges til en lang række af opgaver. Minigravere er for eksempel gode til at grave ud til hvis du skal lægge en ny terrasse eller en ny indkørsel. Den kan også bruges til fjerne træstubbe. Minigraveren kan også bruges til en masse andre opgaver. 

En minigraver er altså en ideel maskine til de mindre graveopgaver du har derhjemme. Den kan også bruges til mindre nedrivningsopgaver.  Minigraveren er en mindre maskine, og den kan dermed komme rundt omkring på mindre områder. 

Hos SR Byg har du blandt andet mulighed for at leje en minigraver fra Volvo. Denne minigraver er ideel til de fleste projekter. På minigraveren kan der bruges yderligere tilbehør som sortergrab, rive og komprimeringshjul, hvilket gør den ideel til de fleste opgaver. Hvis du har brug for at leje andre maskiner, så finder du et bredt udvalg hos SR Byg.

Leje minigraver Nordjylland - Klar nemt og hurtigt opgaver

Med en minigraver kan du effektivisere dit arbejde. Minigraveren kan nemlig hurtigt klare en masse opgaver. Du sparer også din krop for slid og smerter, hvilket nemt kan komme ved at bruge kroppen meget. Ved at leje minigraver Nordjylland får du mest muligt ud af dine projekter. 

Minigraveren er nem at køre i. Vi anbefaler dig at læse brugsanvisningen, inden du starter. 

SR Byg ligger i Hirtshals. Vi fokuserer derfor på byer i Nordjylland som Brønderslev, Hjørring, Hirtshals, Frederikshavn og andre nordjyske byer. Maskinen kan blive leveret ud til dig. Du kan også selv afhente den. Der er gratis levering, hvis du skal bruge en minigraver inden for 15 km for vores adresse. Dette tilbud gælder ikke i weekender og helligdage. Derudover er der levering mod betaling.

Vil du leje minigraver Nordjylland, eller har du nogle spørgsmål? Så kontakt os i dag på tlf.: 27 24 50 90 eller på mail: mail@srbyg.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Udfyld blot formularen herunder og vi vil kontakte dig hurtigst muligt