Spring til indhold
Liftudlejning Hjørring – Vi gør det let for dig at komme i højden

Liftudlejning Hjørring – Vi gør det let for dig at komme i højden

Skal du bruge en lift til et af dine projekt? Liftudlejning Hjørring er den ideelle løsning til dit problem. Hos SR Byg har du mulighed for at leje en lift, og dermed blive løftet op i højden. Er du privatperson, som skal bruge en lift til et projekt, eller skal du bruge en lift til dit erhverv, så er liftudlejning en god løsning. 

SR Byg har adresse i Hirtshals. Hvis du skal bruge liften inden for 15 km fra vores adresse, så tilbyder vi gratis levering på liften, dog ikke i weekenden og helligdage. Du kan også leje liften til en leveringspris, hvis liften skal leveres til en adresse uden for de 15 km. Uanset om du skal bruge liften i Hjørring, Brønderslev, Hirtshals, Frederikshavn eller et andet sted i Nordjylland, så er liftudlejning hos SR Byg en god løsning. 

Hos SR Byg kan du for eksempel leje liften EASY-LIFT R130. Med denne lift kan du arbejde fra en højde på 12,2 meter. Rækkevidden er på maksimalt 6,5 meter. Liften er udstyret med en knækarm, hvilket giver god fleksibilitet til at klare dine opgaver. Med denne lift er du altså godt udstyret til at klare de fleste opgaver. 

Liftudlejning Hjørring – Klar alle dine projekter

Liftudlejning Hjørring er en god løsning til mange forskellige projekter. Har du brug for at leje andet end lifte, så har vi også en lang række andre maskiner til rådighed til udlejning. Du har altså mulighed for at klare en masse forskellige projekter - uanset hvad du mangler at klare. 

SR Byg har eksisteret siden 2018, hvor vi i hele vores tid har serviceret og rådgivet en masse glade kunder. Hos SR Byg bestræber vi os for at give alle kunder de bedste oplevelser.

 Skal du bruge liftudlejning i Hjørring, eller har du nogle spørgsmål? Så kontakt os allerede i dag på tlf.: 27 24 50 90 eller på mail: mail@srbyg.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Udfyld blot formularen herunder og vi vil kontakte dig hurtigst muligt