Spring til indhold
Liftudlejning Nordjylland – Sikkert og trygt

Liftudlejning Nordjylland – Sikkert og trygt

Lifte kan bruges til en række forskellige opgaver. Har du brug for leje af lift? Hos SR Byg kan du leje en lift der passer lige til dit projekt. Liftudlejning Nordjylland er en god løsning, til dig der hurtigt skal bruge en lift i Hjørring, Brønderslev, Frederikshavn, Hirtshals eller i en anden nordjysk by. 

Udlejning af en lift kan være meget behjælpeligt, og sparer dig for en masse besvær. Har du brug for at få leveret liften, så er dette også en mulighed. Bor du inden for 15 km fra vores adresse, så leverer vi liften til dig gratis. Dette gælder dog ikke i weekenden eller på helligdage. Bor du længere væk, så kan liften også leveres til en leveringspris. Ved at få liften leveret bliver du sparet for yderligere besvær, og du kan dermed fokusere mere på det der skal ordnes og på andre opgaver. 

Liftudlejning Nordjylland – Find den rette maskine for dig

Liftudlejning Nordjylland er en ideel løsning, når du har behov for at komme op i luften. Hos SR Byg står vi altid klar til rådighed til at hjælpe og vejlede dig, hvis du har behov for det. Hos SR Byg har vi udlejning til både private og erhverv. Så har du gang i et projekt hjemme hos dig selv eller på byggepladsen, så kan du leje lige den maskine du har behov for.

Har du brug for en anden maskine end en lift, så har vi et bredt udvalg af andre maskiner også. Du kan dermed leje en maskine der passer lige til dit projekt. Om det er en minigraver, minilæsser, el værktøj eller noget helt fjerde, så finder du det hos SR Byg.

Har du brug for liftudlejning i Nordjylland, eller har du nogle spørgsmål? Så kontakt os allerede i dag på tlf.: 27 24 50 90 eller på mail: mail@srbyg.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Udfyld blot formularen herunder og vi vil kontakte dig hurtigst muligt