Spring til indhold
Minigraver leje Nordjylland – til dit næste projekt 

Minigraver leje Nordjylland – til dit næste projekt 

En minigraver er en ideel maskine til opgaver som udgravninger og anlægninger. Minigraver leje Nordjylland er din mulighed for nemt og hurtigt at klare nogle projekter. Minigraveren er en del mindre end en normal gravemaskine. Den er derfor ideel til mindre opgaver. Det er en fleksibel maskine. Den kan altså nemt komme rundt, også på mindre arealer. Har du brug for en minigraver til dit næste projekt, så kan du leje en hos SR Byg.

Hos SR Byg kan du for eksempel leje minigraveren Volvo EC18D. Denne minigraver er udstyret med udskydelige bælter, rotorblink, radio, mekanisk hurtigskifte og andre gode egenskaber. Du har også mulighed for at udstyre den med andet tilbehør, hvis du har behov for det. Har du brug for levering af minigraveren kan du få gratis levering inden for 15 km af vores adresse. Bor du længere væk kan du også få den leveret mod betaling. Dette tilbud er ikke gældende i weekender og på helligdage. Maskinen kan også selv hentes på vores adresse.

Minigraver leje Nordjylland – Spar dig selv for tid og slid på krop

Med minigraver leje Nordjylland undgår du slid på kroppen, og du sparer dig selv for en masse arbejdstimer. Minigraveren kan klare en lang række opgaver, og dette er hurtigt og nemt for dig der styrer den. Du er derfor ikke hård mod din krop. Du får også mere tid til at klare andre opgaver eller til at bruge med familien. 

Hvis du skal bruge minigraveren i Hirtshals, Brønderslev, Hjørring, Frederikshavn eller en anden by i Nordjylland, så er det en ideel løsning at leje en minigraver. Prisen på leje af mingraver er baseret på det antal dage, som du lejer maskinen i. 

Leder du efter minigraver leje Nordjylland, eller har du nogle spørgsmål? Så kontakt os i dag på tlf.: 27 24 50 90 eller på mail: mail@srbyg.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Udfyld blot formularen herunder og vi vil kontakte dig hurtigst muligt