Spring til indhold
Minigraver leje til både erhverv og private

Minigraver leje til både erhverv og private

Er du i gang med at planlægge sommerens udendørs projekt? Har du kigget på haven i de kolde måneder og lavet en liste over ting, der skal klares? Det er med at gribe chancen i de lune sommerdage. Den danske sommer er uforudsigelig, så få ekstra meget ud af de dage hvor vejret er til det. Med minigraver leje kan du hurtigt få fat, uanset hvilke ændringer du går og drømmer om.

Minigraver leje - til dit udendørs projekt

Skal du have ny garage, lægge nye bede eller måske have anlagt ny have? Hvad end projektet er landet på, kræver det nok både knofedt og at du skal have flyttet en masse jord. Til dette formål er minigraver leje det perfekte valg og en uundværlig hjælper til opgaven. Her kan du på kort tid få flyttet det jord du skal have væk for at påbegynde projektet. 

Minigraver leje passer til mange formål, da det er en alsidig maskine. Den klarer det også på ujævnt terræn. Maskinen fylder heller ikke særligt meget, så du kan nemt finde plads til den i haven eller i garagen. 

Minigraveren sparer dig for tid og anstrengelse. Sommeren skal også nydes, så optimér arbejdet og få tid til at slappe af.

Står du og mangler en minigraver leje til dit næste projekt? Hos SR Byg udlejer vi til både private og til erhverv. Vi holder til i Nordjylland, så holder du til i det nordjyske er det nemt uanset om du befinder dig tæt på Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, osv. Hvis det ikke er en minigraver du mangler, har vi også andre maskiner der passer til din opgave.


Hvis du ønsker en uforpligtende snak eller har spørgsmål til vores ydelser, så kontakt os allerede i dag på tlf: 27 24 50 90 eller på mail: mail@srbyg.dk – Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Udfyld blot formularen herunder og vi vil kontakte dig hurtigst muligt