Spring til indhold
Minilæsser leje Nordjylland 

Minilæsser leje Nordjylland 

Minilæsser leje Nordjylland er en ideel løsning, for dig der skal bruge en minilæsser til erhvervsmæssige opgaver. Med en minilæsser kan du nemt løfte og læsse tungt tunge ting. Denne maskine er ideel for dig, der skal klare forskellige projekter på din grund. Skal du for eksempel flytte mursten, haveaffald eller andre former for byggematerialer, så er minilæsseren perfekt til disse opgaver. Minilæsseren er dog også god til mange andre opgaver. En minilæsser er en mindre maskine, og den kan derfor nemt komme omkring. 

Minilæsseren er effektiv, og arbejdsopgaven bliver hurtigt klaret ved hjælp af den. Din krop bliver også skånet for slid, når du bruger en minilæsser, i stedet for din krop til arbejdet. 

Skal du bruge en minilæsser til arbejdsopgaver i Hjørring, Brønderslev, Hirtshals, Frederikshavn eller en anden by i Nordjylland, så er SR Byg et godt valg. SR Byg har mange års erfaring og viden om området. Dermed kan du også blive vejledt og rådgivet, hvis du har behov for det. 

Minilæsser leje Nordjylland - Bruges til mange opgaver

Minilæsser leje Nordjylland giver dig mulighed for at klare projekter hurtigt og effektivt. Skal du bruge minilæsseren, så kan der tilføjes tilbehør. Der kan på minilæsseren tilføjes tilbehør som kost og sneplov.

Du kan hos SR Byg leje en minilæsser fra Giant. Prisen for leje af minilæsser er baseret på pr. dag du skal bruge den. Du kan få minilæsseren leveret ud, til hvor du skal bruge den. Dette er gratis hvis den skal leveres inden for 15 km fra vores adresse. Du kan også få leveret maskinen til længere væk end 15 km fra vores adresse. Dette er dog mod betaling. Maskinen kan også afhentes hos os. 

SR Byg har også et bredt udvalg af andre maskiner, som kan bruges til andre arbejdsopgaver. 

Skal du bruge minilæsser leje Nordjylland, eller har du nogle spørgsmål? Så kontakt os i dag på tlf.: 27 24 50 90 eller på mail: mail@srbyg.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Udfyld blot formularen herunder og vi vil kontakte dig hurtigst muligt