Spring til indhold
Minilæsser leje til både erhverv og private

Minilæsser leje til både erhverv og private

Leder du efter en minilæsser leje i Nordjylland? Er du i gang med det helt store gør-det-selv projekt, hvor du har brug for lidt ekstra løfte kapacitet? Det kan være tunge materialer, der skal løftes eller læsses af. 

Minilæsser leje er den ideelle løsning til både små og store projekter - hjemme eller på bygge pladsen. Står du og skal omlægge have eller måske skal du give dig i kast med en ny garage? Der er mange grunde til, at det kan være smart med en minilæsser.

Minilæsser leje til alt fra den private have til erhvervs bygge pladsen

Hos SR Byg og Maskinudlejning står vi klar med minilæsser leje og et stort udvalg af andre maskiner til udlejning. Udvalget er bredt og vi står klar til at være behjælpelige med spørgsmål og instruktioner - både før og under brug. 

Maskinservicen vi udlejer er en kæmpe fordel til de opgaver der kræver håndtering af tunge materialer. Det sparer tid og ressourcer med en minilæsser leje. For ikke at tale om, at det er et opslidende arbejde, hvor der i værste tilfælde kan forekomme skader.

Leder du efter minilæsser leje? Vores minilæsser er inkl. skovl og gafler. Minilæsseren har en løfte kapacitet på 2200 kg, med en egenvægt på 2500 kg. SR Byg udlejer maskiner til både private og til erhverv. Vi holder til i Nordjylland. Så holder du til i det nordjyske er det nemt uanset om du befinder dig tæt på Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, osv. 

Hvis det ikke er en minilæsser du mangler, har vi også andre maskiner der passer til din opgave. SR Byg står klar til at svare på dine spørgsmål.

Hvis du ønsker en uforpligtende snak eller har spørgsmål til vores ydelser, så kontakt os allerede i dag på tlf: 27 24 50 90 eller på mail: mail@srbyg.dk – Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Udfyld blot formularen herunder og vi vil kontakte dig hurtigst muligt