Spring til indhold
Nyt tag Hjørring – Giver dit hus et stilmæssigt løft

Nyt tag Hjørring – Giver dit hus et stilmæssigt løft

Har din bolig behov for et nyt og lækkert tag? Med en tømrer fra SR Byg kan vi give dit hus et stilmæssigt løft, ved at lægge et nyt tag. Nyt tag Hjørring er ideelt til dig der bor i Hjørring, Brønderslev, Hirtshals, Sindal eller andet sted i Nordjylland. Om din bolig er en gård, et hus eller et sommerhus er det ikke et problem for os at lægge taget. Taget er en meget vigtig del af en bolig. Det er en af de første ting man ser på en bolig. Det er også vigtigt at taget kan holde vind og vejr ude. 

Der findes en stor mængde af muligheder, når det gælder tag. Her skal der tages stilling til hvilke tagsten der skal bruges, materialevalg og hvilken farve de skal have. Taget skal gerne passe til resten af boligen. Hos SR Byg har vi meget vores mange års erfaring, derfor også god mulighed for at rådgive og vejlede dig på bedste vis. Taget skal også være solidt og holdbart, dermed opstår der ikke nye skader.  

Nyt tag Hjørring – Mange fordele

Du kan få nyt tag Hjørring hos SR Byg. Ved at få et nyt tag øger du også din boligs værdi. Et nyt tag kan også give besparelser på varme. Der er altså mange fordele ved at give din bolig et nyt tag.

Tagarbejde er en svær disciplin, og derfor er det en god ide at kontakte en professionel. Vi er eksperter på dette område, og vi kan derfor klare opgaven nemt og bekvemt. Du har derfor ikke mange bekymringer, når du vælger os til arbejdet. Vi vægter vores kunders tilfredshed højt. Vi er derfor ikke tilfredse, før vores kunder er tilfredse. 

Skal du bruge et nyt tag i Hjørring og omegn, eller har du nogle spørgsmål? Så kontakt os allerede i dag på tlf.: 27 24 50 90 eller på mail: mail@srbyg.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Udfyld blot formularen herunder og vi vil kontakte dig hurtigst muligt