Spring til indhold
Nyt tag Nordjylland – Giv ny værdi til dit hus

Nyt tag Nordjylland – Giv ny værdi til dit hus

Udskiftning af et gammelt tag til et nyt tag kan volde en del problemer. Med hjælp fra en professionel kan du få udskiftet dit gamle tag med et nyt uden problemer. Nyt tag Nordjylland er en god løsning til dig der har skader i dit tag, et slidt tag eller bare trænger til at give dit hus nyt liv. Bor du derfor i Nordjylland i byer som Hjørring, Brønderslev, Sindal, Hirtshals eller i en anden nordjysk by, så tag fat i SR Byg. 

Ved at lægge et nyt tag på huset kan du også øge værdien af dit hus, og give dig en større gensalgsværdi af dit hus. At få et nyt tag er derfor en god investering. Hos SR Byg er vi eksperter og guider dig gerne gennem beslutninger om det nye tag. Vi er en virksomhed med meget erfaring, og vi har derfor god mulighed for at hjælpe dig på rette vej. Uanset om du ønsker et sort tag, rødt tag, ovenlysvindue, tag til sommerhus eller har et helt andet ønske til dit tag, så kan du få hjælp hos SR Byg. 

Hos SR Byg får du god service og en erfaren og troværdig tømrer. Du vil som kunde altid opleve at dine ønsker bliver hørt og at der er fokus på dine behov.

Nyt tag Nordjylland – Undgå skader i huset

Nyt tag Nordjylland hjælper dig med at holde huset fri fra diverse skader. Når der skal lægges nyt tag kræver det en masse viden og præcist arbejde, da der ellers kan ske skader. Det kan være skader i konstruktionen på grund af vand eller fugt. Med en professionel sikrer du dig altså at disse skader ikke sker. 

Mangler du et nyt tag i Nordjylland, eller har du nogle spørgsmål? Så kontakt os allerede i dag på tlf.: 27 24 50 90 eller på mail: mail@srbyg.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Udfyld blot formularen herunder og vi vil kontakte dig hurtigst muligt