Spring til indhold
Opsætning af loft – hvilket loft bør du vælge

Opsætning af loft – hvilket loft bør du vælge

Hos SR Byg kan du få hjælp til opsætning af loft. Der findes et hav af valgmuligheder, når det gælder lofter. Det kan dermed også være svært at vide hvilket loft man bør vælge. Hos SR Byg vejleder vi dig til at vælge et loft der passer lige ind i dit hjem. Dette gælder for materialevalg og udformning, dermed vil dit nye loft passe godt ind med resten af huset. 

Uanset om du er til troldtekt, træloft, gipsloft, akustikloft eller andet, så kan vi hos SR Byg hurtigt og effektivt opsætte loftet hos dig. En god ide er at vælge et loft, der passer til den byggestil, som huset er blevet bygget i. Dermed kommer selve huset og loftet i huset til at spille sammen, hvilket giver huset et bedre udtryk. Forskellige typer loft, har også forskellige fordele. En fordel ved at vælge for eksempel et gipsloft, så er det en billig løsning, som er praktisk. En fordel ved at vælge et troldtekt loft er at det giver en god akustik, hvilket kan give en afslappende oplevelse, når man er i rummet. 

Opsætning af loft – Nyt loft til en god pris

Opsætning af loft kan blive en dyr oplevelse. Hos SR Byg kan vi opsætte et nyt loft for dig til konkurrencedygtig pris. 

Uanset om du skal udskifte dit loft eller om du vil renovere dit nuværende loft, så er der mange muligheder, og derfor er der også mange ting der skal tages stilling til. Er du derfor i tvivl eller ved du ikke så meget om området, så tag kontakt til en professionel hos SR Byg. SR Byg er beliggende i Nordjylland i Hirtshals, så bor du i Hjørring, Brønderslev, Hirtshals eller omegn hjælper vi dig gerne.

SR Byg har mange års erfaring med diverse opgaver som opsætning af loft, gulvlægning, tagarbejde og meget andet. Vi vægter vores kunders tilfredshed højt. Du er i trygge hænder, når du vælger SR Byg, som din tømrer. 

Har du brug for opsætning af loft i Nordjylland, eller har du nogle spørgsmål? Så kontakt os allerede i dag på tlf.: 27 24 50 90 eller på mail: mail@srbyg.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Udfyld blot formularen herunder og vi vil kontakte dig hurtigst muligt