Spring til indhold
Snedker Nordjylland – Skræddersyet løsninger

Snedker Nordjylland – Skræddersyet løsninger

Går du og drømmer om noget specielt til din bolig, eller har du nogle unikke og specifikke ønsker til et møbel eller lignende? Brug snedker Nordjylland hos SR Byg, og få gjort dine ønsker til virkelighed. Om du ønsker dig et nyt spisebord, en skænk, badeværelsesmøbel, køkken eller noget helt andet, så er SR Byg klar til at hjælpe dig med en skræddersyet løsning. Du får dermed lige det møbel du ønsker dig, og som passer ind i dit hjem.

Hos SR Byg er vi altid klar på alle slags opgaver. Vi går også altid til en opgave med stort mod. Vi er glade for kreative projekter, og nyder at konstruere noget, som du med sikkerhed vil blive glad for. SR byg er beliggende i Hirtshals, men vi kører ud til kunder i hele Nordjylland. Så bor du i Hjørring, Brønderslev, Frederikshavn eller en anden nordjysk by, så er SR Byg klar til at hjælpe dig.

Snedker Nordjylland - Snedker med ekspertise

Snedker Nordjylland er det rette valg for dig, der gerne vil have hjælp til at lave et unikt og særligt møbel. Har du brug for vejledning eller rådgivning, så er SR Byg den rette snedker at vælge. Hos SR Byg har vi mange års erfaring, og vi har lavet forskellige former for snedkeropgaver. Vi har derfor også meget viden og ekspertise inden for området. 

Snedkerløsninger kan være med til at gøre hjemmet mere særligt. Det kan også være med til at skabe en rød tråd i dit hjem. Med en snedkerløsning kan du matche det ønskede møbel til andre møbler i dit hjem, og dermed skabe den røde tråd. Har du en speciel stil i dit hjem, så kan møblet også matches til den stil. 

Skal du bruge en snedker i Nordjylland, eller har du nogle spørgsmål? Så kontakt os allerede i dag på tlf.: 27 24 50 90 eller på mail: mail@srbyg.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Udfyld blot formularen herunder og vi vil kontakte dig hurtigst muligt