Spring til indhold
Tagrenovering Nordjylland – En opgradering af din ejendom

Tagrenovering Nordjylland – En opgradering af din ejendom

Trænger dit tag til en opgradering? Med tagrenovering Nordjylland kan du give dit tag helt nyt liv. En tagrenovering er en del billigere løsning end at få skiftet hele dit tag. Med en tagrenovering har du mulighed for at forlænge dit tags levetid med op til 20 år. Med en tagrenovering får du altså en opgradering af din ejendom. Dette kan være en god løsning, medmindre dit tag kræver en fuld udskiftning. 

Hos SR Byg kan du få en tagopgradering af en dygtig og erfaren tømrer. Med stor viden inden for faget, så er du i sikre hænder. Vi guider og hjælper med det du har brug for at vide. Der findes forskellige typer af tagrenoveringer. Vi kan hurtigt finde ud af hvilken type dit tag har brug for. Er du i tvivl om, om dit tag kræver at blive skiftet helt ud eller om en tagrenovering er passende, så kan vi SR Byg også vejlede dig i forhold til dette. 

Tagrenovering Nordjylland - Renovering efter dit behov

Tagrenovering Nordjylland er den ideelle løsning for dig der bor i Hjørring, Brønderslev, Hirtshals eller en anden nordjysk by. Ved en tagrenovering vil der blive set på hvad dit tag trænger til. Dette kan for eksempel være at reparere tagsten, hvis der er nogle der er beskadiget. Det kan også være at dele af taget trænger til udskiftning. Derudover vil dit tag også blive renset, hvilket giver taget et rent og nyt udtryk. Dig gamle tag vil altså fremstå som et helt nyt tag. 

Du får hos SR Byg konkurrencedygtige priser. Prisen på taget varierer efter hvilken type tag du har. 

Har du brug for tagrenovering i Nordjylland, eller har du nogle spørgsmål? Så kontakt os allerede i dag på tlf.: 27 24 50 90 eller på mail: mail@srbyg.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Udfyld blot formularen herunder og vi vil kontakte dig hurtigst muligt