Spring til indhold
Tømrerfirma Hjørring

Tømrerfirma Hjørring

SR Byg er et tømrerfirma med fokus på kvalitet, godt håndværk og stabilitet. Vi er et firma med en del års erfaring, og vi har arbejdet med et hav af forskellige opgaver. Vi er klar på en hvilken som helst opgave, og vi sikrer at du får et godt resultat. Har du et projekt du skal have klaret i hus eller have, så kan et tømrerfirma være behjælpeligt. Tømrerfirma Hjørring tager ud og klarer dine projekter for dig. Det gælder både de mindre projekter, men også de større projekter. Vi hjælper dig i Hirtshals, Sindal, Brønderslev, Tversted eller et andet sted i Nordjylland.

Har du mange ting du gerne vil have lavet, men du har måske ikke tiden eller kompetencer til det? Mange boligprojekter kan virke uoverskuelige, og det er her et tømrerfirma kan hjælpe dig. Har du brug for at få lagt et nyt tag eller skal du have lagt et nyt trægulv, klikgulv eller andet gulv? Hos SR Byg får du god ekspertise til diverse opgaver. Vi monterer også køkkener, vinduer og døre. Vi klarer også andre opgaver, som hvis du skal have lagt en ny terrasse eller opsat et nyt loft. Hos SR Byg laver vi også snedkerarbejde. Hvis du går med en vision om et nyt møblement som et bord, køkken eller reol, så kan du kontakte os hos SR Byg, hvor vi kan udarbejde dit ideelle møbel på vores værksted. 

Tømrerfirma Hjørring - detaljeorienteret og kvalitetsrigt arbejde

Med hjælp fra tømrerfirma Hjørring kan du altså få løst dine udfordringer i din bolig. Hos SR Byg er vi detaljeorienterede og bevidste om god kvalitet. Alle opgaver løses med gåpåmod, og vi overholder altid alle vores aftaler. Hos SR Byg er vi stolte af vores fag og af vores arbejde. 

Kundens tilfredshed er altid første prioritet for os, og vi har af den årsag dialog med kunden under hele processen. 

Leder du efter en snedker i Hjørring, eller har du nogle spørgsmål? Så kontakt os allerede i dag på tlf.: 27 24 50 90 eller på mail: mail@srbyg.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Udfyld blot formularen herunder og vi vil kontakte dig hurtigst muligt