Spring til indhold
Køkkenmontering

Køkkenmontering

Nyt køkken

Skal du have monteret nyt køkken? Hos SR-Byg består en stor del af vores arbejde af monteringsprojekter. Et køkken har i ethvert hjem en vigtig rolle. Dit nye køkken bliver til et omdrejningspunkt for dit liv og din bolig. Et køkken er midtpunkt for hjemmet, hvor alle har lyst til at være. Det er her vi samles for at lave mad, hygge os, spille spil og have dybe samtaler. Det er også her, vi tilbringer tid sammen med venner og familie og kobler af efter en travl dag. Det er her, dagligdagen udspiller sig. Derfor skal køkkenet være bygget af de bedste materialer, og der skal være tænkt over selv den mindste detalje ud fra dit behov. Uanset hvad du ønsker, står SR-Byg til rådighed for at montere dit nye drømmekøkken eller bygge dit snedkerkøkken for dig. Derudover har vi hos SR-Byg også mulighed for at montere dit nye badeværelse, bryggers eller gaderobe.

Se her under et par af vores seneste projekter

Nyt køkken i Aarhus

Komplet nyt køkken + bryggers + entré.
Her har vi stået for at levere og montere komplet nyt køkken, bryggers og entré for en kunde i Aarhus.
Vi stod for alt lige fra nedbrydning, fjernelse af tapet, fjernelse af gl. klinker samt lægning af nye, montering af nye indv. døre og selvfølgelig montering af inventar.

Nyt køkken i Hjørring

Her har vi stået for at monterer nyt køkken i Hjørring med flere speciel løsninger.

Nyt køkken i Hirtshals

Tømrermester Nordjylland

Her har vi monteret nyt køkken i Hirtshals, som er helt uden greb og selv hvidevarer er monteret med push motor for at slippe for greb. En flot køkkenø med sidepladser i sortolieret egetræ sætter virkelig prikken over i´et.

Montering af Udstillingskøkken

Her er der monteret et nyt udstillingskøkken i Kvik Hjørring butikken.

Montering af nye bad i Hjørring

Her har vi monteret 2 nye badeværelse samt ophæng af spejle og montering af brusevægge