Spring til indhold
Trailerlift udlejning til både private og erhverv

Trailerlift udlejning til både private og erhverv

Skal dit projekt have et ekstra løft? Er du i gang med en opgave - privat eller som erhverv - hvor du har brug for en trailerlift? Kræver opgaven en stabil og god platform i højden, så du kan koncentrere dig og udføre dit arbejde? SR Byg har trailerlift udlejning løsningen til dig, der skal klare opgaver i højden.

SR Byg og Maskinudlejning går op i høj tilfredshed og glade kunder. Når du lejer maskiner hos os, får du hjælp fra folk med høj faglighed, som kender maskiner og ved hvad du skal bruge til dit projekt. SR Byg står også klar til at svare på dine spørgsmål. Sammen kan vi finde en lejeløsning til netop dig, hvad end det er en trailerlift eller andet.

Trailerlift udlejning - Vil du arbejde på et helt nyt niveau

Trailerlift udlejning hos SR Byg tilbyder en lift, der kan give en arbejdshøjde på 12,2 meter og har en rækkevidde på 6,5 meter. Easy-lift R130 har en 220V motor. 

Du bruger trailerliften til installations opgaver og renovering i højden. Lej en lift hos os. Det er den perfekte løsning til dit arbejde. Trailerliften har en lav egenvægt, der gør den nem at transportere af de fleste varebiler. 

SR Byg og Maskinudlejning har sin daglige gang i Hirtshals, så vi står klar når du leder efter trailerlift udlejning i Nordjylland. Er du inden for en 15 km afstand, leverer vi også maskinerne uden yderligere omkostninger. Hvis du har behov for levering, kan dette også arrangeres mod aftalt betaling.

Ønsker du en uforpligtende snak om vores trailerlift udlejning eller har spørgsmål til vores andre ydelser, så kontakt os allerede i dag på tlf: 27 24 50 90 eller på vores mail: mail@srbyg.dk. SR Byg står klar til at guide dig igennem hele processen med dit projekt. Vi ser frem til at høre fra dig! 

Kontakt os

Udfyld blot formularen herunder og vi vil kontakte dig hurtigst muligt